etiquette en tafelmanierenWIE ZIJN WIJ?

Nahnya barones van Voorst tot Voorst is expert op het gebied van representatie, omgangsvormen en tafelmanieren. In de eerste helft van haar loopbaan heeft zij vijftien jaar bij banken gewerkt, onder andere als account manager voor bedrijven en international private banking. Daarbij zag zij soms dat het deskundige en capabele mensen ontbrak aan goede manieren en een correcte omgang met hun cliŽnten. Zij is uit het bankvak gestapt en heeft haar bureau EETIQUETTE Training & Advies opgericht.

Zij geeft trainingen en adviezen op het gebied van representatie en omgangsvormen. Hiermee wil zij de mensen helpen hun kwaliteiten beter te ontwikkelen: zich te presenteren (en hun ideeŽn) met stijl en zelfvertrouwen.

Met veel enthousiasme behandelt ze actuele zakelijke omgangsvormen, begeleidt ze een etiquettediner of houdt ze een presentatie over de tafelgebruiken vroeger en nu. Haar bijdrage is actueel en van alle tijden, licht ťn zinnig, spreekt iedereen aan en is direct toepasbaar. Keer op keer blijkt Nahnya van Voorst in staat haar toehoorders te boeien en zijn de deelnemers erg enthousiast.


 
 Nahnya barones van Voorst tot Voorst
bij de oprichting in 1999

"Het kennen van de regels geeft je zekerheid en meer zelfvertrouwen, dat komt je uitstraling ten goede. En vice versa."